Samstag, 4. Oktober 2008

PIENAS IR MEDUS

galima daznai nusipirkti kosmetikos su siais dviem maisto produktais, taciau kodel moketi didelius pinigus, kai galime pacios sia kosmetika lengvai pasidaryti:

plaukams
Sumaisykime 2 saukstus medaus su vienos citrinos sultimis, itrinkime siuo skysciu plaukus ir palaukime 10 minuciu- tai suteikia plaukams blizgesi. Labai sausus galiukus galima istepti medumi ir palaukti 5 minutes. Galima plaukus palepinti ir tokiu misiniu: 1 sauksta medaus, sumaisykime su 2 tryniais ir istepkime slapius plaukus, po desimties minuciu isskalaukime.

lupos
Suskirdusias lupas patepkime medumi ir palaukime 10 minuciu, po to galima nuplauti arba nulaizyti.

oda
Nuplauta oda galima istrinti skystu medumi ir po desimties minuciu ja nuplauti su siltu vandeniu. Oda pasidaro svelni ir minksta.

medus
Jis pavercia sutrukinejusia kieta oda i minksta ir sveika. Tam reikalui 1 sauksta medaus istirpiname 100 ml destiliuotam vandenyje ir imerkiame i ji pavyzdziui savo pavargusias kojas, kuriu kulnai daznai sukieteja. Dabar galite be jokio vargu nukrapstyti sukietejusia oda nuo batu pritrintu pirstu ar kulnu.

krutine
Tai dazniausiai labiausiai apleistas odos plotelis, todel jam reikia dazniau skirti demesio, kad oda nepasidarytu sausa bei susiraukslejusi. Sumaisykite 2 saukstus varskes su saukstu pasildyto medaus ir vienu tryniu. Uztepkite sia mase su teptuku krutines ir palaukite apie 30 minuciu, tada nuplauti. Geriausia sia procedura pakartoti karta per savaite.

pieno milteliai
Nerasite geresnio peelingo, kaip pieno miltelius. Istrinkite jais veido oda ir po to nuplaukite vandeniu. Dovana jums bus svelnute ir svarute oda. Tinkama normaliai ir riebiai odai.

visas kunas
Kas megsta maudytis vonioje, gali savo kuna palepinti ir tokia vonia: ipilkite i vandeni 1 litra pieno sumaisyto su 2 saukstais medaus ir 2 saukstais jojobos aliejumi.

Keine Kommentare: