Samstag, 4. Oktober 2008

Dar karta apie kopustiene...

is oficialiu saltiniu. Paprasta, greitai ir skanu- kopustiene yra sensacija tarp dietu. Su ja galima per 7 dienas numesti 5 kilogramus...bevalgant kiek norite...

Netgi holivudo zvaigzdes kaip Sharon Stone ar Kate Winslet yra sios dietos suzavetos. Ne be reikalo: su ja numesite svori ir nereikia bijoti gerai pazistamo jo-jo efekto, pagal kuri svoris po dietos uzauga dvigubai greiciau. Kam mintis apie kopustiene jau is pat pradziu nepatinka, gerai pagalvokite, issivirkite kopustiene, kuri jums patinka. Sioje svetaineje rasite taip pat labai daug kopustienes receptu. Pagrindinis komponentas yra kopustas, toliau galite deti jums patinkancias darzoves...fantazijai nera ribu.
Svarbiausia: kopustienes galite valgyti kada norite ir kiek tik norite. Kuo daugiau, tuo geriau.
Kaip veikia kopustiene?
Labai paprastai: musu organizmas sunaudoja daugiau energijos kopusto sudeginimui-suvirskinimui, nei is kopusto isgauna. Kopustas susideda 95 procentai is vandens ir 100 gramu teturi tik 22 kalorijas. 200 gramu kopusto turi 95 mg vitamino C, kuris pagreitina riebalu deginima. 200 gramu kopusto turi 416 mg kalio, kuris valo organizma nuo susikaupusiu nuodu. rezultata parodo svarstykles: galite per 7 dienas numesti iki 5 kg.
Kopustas nera tik riebalu degintojas. Jis yra ir labai svaika darzove. Jame esantys garstyciniai aliejai saugo nuo vezio, gydo uzdegimus, mazina cholesteroli. Magnis pagyvina deguonies isisavinima, selenas ir baltymai yra geros nuotaikos saltiniai.
Jeigu laikotes grieztos kopustienes dietos, turite butinai per diena isgerti 3 litrus vandens ar vaisiniu arbatu.Ryte ir popiete isgerti pasuku puodeli ir grieztai laikytis sito 7 dienu ritmo:
1 diena yra vaisiu diena. Valgykite vaisiu kiek jums telpa. Geriausia jau pusryciams pasidarykite vaisiniu salotu, isgerkite puodeli kavos ar arbatos(be cukraus), bei pasuku, pietums valgykite kopustiene bei vaisiu. Popieciui isgerkite vel pasuku. Vakarienei valgykite kopustiene bei vaisiu salotas. Po 18 val. nebevalgykite vaisiu. Kopustiene galite valgyti ir naktipieciams, jeigu jums norisi.
2 diena yra bulviu diena. Siandien valgykime daug darzoviu. Nevalgykite zirniu, moliugu, kukuruzu, nes jie kelia apetita saldumynams. Pasidarykite darzoviu sulciu arba jas pasigarinkite ar pasikepkite orkaiteje ivynioje i folija. Isgerkite pasuku.Pietums suvalgykite kopustienes, salotu arba darzoviu.Popiet pasidarykite darzoviu gerima is :40 g paprikos, 40 gr, saliero, 1 sauksta petrazoles lapu, , tabasco pagal skoni, 100 ml pomidoru sulciu, 100 ml pasuku, druskos ir pipiru pagal skoni, viska sumalti mikseriu. Tai fantastiskas gerimas riebalams deginti. Valarienei issikepkite bulves orkaiteje ivynioje i folija 80 min/220°C. Prie bulviu valgykite smulkios varskes sumaisytos su prieskoninemis darzovemis. Naktipieciams galite suvalgyti ir kopustienes.
3 diena yra darzoviu diena. Si diena panasi i antra diena. Valgykite daug darzoviu.
4 diena yra bananu diena. Siandien galite per visa diena prie kopustienes 3-4 bananus suvalgyti ar pasidaryti ir kokteili: 1 bananas, 1 saukstelis citrinos sulciu, 150 ml. pasuku.
5 diena galite valgyti daug zuvies ir pomidoru. Siandien leidziama be kopustienes suvalgyti 500 gramu zuvies bei 6 sviezius pomidorus.
6 diena skirta paukstienai. Siandien galite suvalgyti 200 gramu paukstienos: 100 gramu pietums, 100 gramu vakarienei su darzovemis. Svarbu pasistengti gamybai sunaudoti kuo maziau riebalu.
7 diena yra paskutine dietos diena ir siandien galite pasigaminti ka nors skanaus is ryziu ir grybu
Jeigu kur nors nera parasyta, pridedu, kad kiekviena diena galite valgyti kiek norite kopustienes-kuo daugiau. Privalote isgerti 3 litrus vandens ar arbatu, bei 2-3 puodelius pasuku ar darzoviu bei vaisiu kokteiliu. Saltinis:zurnalas "Laura"

Keine Kommentare: