Samstag, 4. Oktober 2008

numeskim svori pagal menuli

Kas antra moteris tiki menulio jega. Visai nenuostabu! Menulis paveikia ne tik potvynius ir atoslugius, mes galim pagal ji ir svori numesti....

Per pilnati zmones blogai miega. Jei menulis yra liuto zenkle, tai geriausias laikas eiti i kirpykla. Menulis vandenio zenkle dazniausiai issaukia dantu skausmus. Beveik kiekvienas jau esame bent karta kuria nors is siu taisykliu girdeje. Ir svarbiausia: su menulio jegos pagalba galime ir svori numesti.
menulio dietos pagrindas yra 12 horoskopo zenklu, per kuriuos menulis keliauja. Nuo to, kokioje pozicijoje menulis kaip tik yra, priklauso kokius valgius mums geriausia tada valgyti, kokius is ju organizmas dabar geriausiai isisavina. Pavyzdziui: vasario 8 diena,2004 metu menulis stovi mergeles zenkle. Sia diena geriausia valgyti saknines darzoves.
Priedo prie horoskopo zenklu menulis turi ir keturias fazes. Kiekviena faze turi ypatingu savybiu padedanciu numesti svori:
Pilnatis
Su pilnatimi pradekite keisti savo maitinimosi plana, nes per pilnati musu kunas kaupia kalorijas labiausiai. Pilnaties dienomis valgykite tik iki 18 valandos.Pirmomis pilnaties dienomis geriausiai tinka pasidaryti vaisiu ar sulciu diena, kuri palengvins zarnyno darba bei paruos ji maisto pasikeitimui.
Delcia
Viskas, ka jus dabar valgysite bus greiciau suvirskinta, todel galima retkarciais ir pica suvalgyti. Norint sia faze optimaliai isnaudoti, reikia paskutini karta valgyti apie 16-17 valanda.
Jaunatis
Jokiomis kitomis dienomis nenumesite tiek svorio, kaip per jaunati. Per jaunati kunas meta svori lyg ir savaime. Padekite jam gerdami per diena 3 lirtus vandens ar arbatu. Jeigu jus pirma jaunaties diena valgysite tik vaisius ar pasidarysite sulciu diena, galite numesti iki 1 kilogramo svorio.
Priespilnis
Kai menulis pradeda pilneti, nusistato ir musu kunas kaloriju kaupimui. Tokiomis dienomis kyla apetitas, todel labai sunku susilaikyti nesuvalgius ko nors labai skanaus. Geriau atsisakykite saldumynu. Paskutini karta valgykite 2 valandas anksciau, nei iprastai, bet ne veliau nei 18 valanda.

Saknu dienos
Saknu dienos yra kai menulis yra jaucio, mergeles ar oziaragio zenkluose.
Uzsimanete morkos, grybu ar ridikeliu?-prasom valgyti i sveikata. Jeigu jusu kraujo spaudimas yra didelis, reikia siomis dienomis naudoti maziau druskos, kadangi jin dabar veikia labai intensyviai.
geriausiai veikia saknu dienomis:
darzoves: bulves, cesnakas, moliugas, svogunas, morkos, grybai, ridikeliai, raudonieji burokeliai, salieras, sparagai, ropes.
vaisiai: obuoliai, bananai, kiviai, slyvos.
pieno produktai: sviestas, grietine, jogurtas, pienas.
kiti: rukyti produktai, medus, riesutai.

Aliejaus dienos
Aliejaus dienos yra, kai menulis stovi dvyniu, vandenio ir svarstykliu zenkluose.
Kai menulis atkeliauja i siuos zenklus, virskina musu kunas ypac gerai riebalus ir aliejus ir tai reiskia, kad siomis dienomis svoris ne taip greitai prikimba, jei suvalgome sokolado ar cipsu. Taciua patartina tuomi nepiktnaudziauti, o isnaudoti saikingai. Jei norime svori numesti, tai turime atitinkamai ir maitintis.
geriausia veikia alieju dienomis:
darzoves: artisokai, avokadai, ziedinis kopustas, briuselinias kopustas, mazieji pomidorai, brokolis, cukinija.
vaisiai: abrikosai, vysnios, saldus moliugai, limete, mango, nektarinai, persikai, dziovinti vaisiai.
pieno produktai: sviestas, varske, grietine.
mesa, zuvis: zasis, antis, jautiena, ungurys, lasisa, tunas.
kiti: akaciju medus, sviestas, kiausiniai, kokoso riesutas, kokoso pienas, migdolai, marcipanas, aguonos, riesutai, alyvos, alyvu aliejus, kiti augaliniai aliejai, sesamo seklos, saulegrazos.

Baltymu dienos Baltymu dienos yra, kai menulis stovi liuto, avino ar sauliu zenkle.
Dabar geriausiai valgyti astrius patiekalus. Be to siomis dienomis geriai yra suvirkinami baltymai. Kas blogai virskina piena ar suri, geriau pasirinkti zuvi ar mesa su darzovemis.
geriausiai veikia baltymu dienomis:
darzoves: pupeles, zirniai, linzes, paprika, soju pupeles, pomidorai.
vaisiai: ananasas, kriauses, datules, braskes, kiviai, apelsinai, citrinos, slyvos.
pieno produktai: varske, jogurtas, pienas, ruges pienas, ozkos suris, parmezanas.
mesa, zuvis: pausktiena, laukiniu zveriu mesa, jautuko, avies mesa, zuvis.
kiti: kiausiniai, alyvos, soju pupeliu produktai.

lapu dienos
Lapu dienos yra kai menulis yra vezio, skorpiono ar zuvu zenkle.
Siomis dienomis geriausia valgyti kuo daugiau lapiniu darzoviu ir salotu.
Geriausia veikia lapu dienomis:
darzoves: salotos, agurkai, ropes, spinatas, baltas kopustas, garbanotas kopustas.
vaisiai: moliugai, rabarbaras, vynuoges.
zuvis: austres, veziai, silke.
kiti: ledai, medus, likeris, aguonos.

Keine Kommentare: