Samstag, 4. Oktober 2008

4 ginklai pries rauksles

Pries rauksles reikia kovoti ne tik is isores, bet ir is vidaus...

1.Vitaminai veikia pries rauksles.Pvz.:vitaminas C palaiko odos elastiskuma, vitaminas E yra pazystamas, kaip geriausias odos drekintojas, vitaminas A padeda odai atsinaujinti, stiprina is vidaus ir daro oda lygesne. Kremus su siais vitaminais patartina vakarais uzsitepti.

2. Hormonai pristabdo odos senejimo procesa.Ju yra daugiausia sojos pupelese, saulegrazuose, linuose ir vadinasi Phyto hormonais.Kremai su jais tinka ne tik nakties, bet ir dienos prieziurai.

3. Vaisines rugstys isvalo oda nuo apmirusiu odos likuciu ir oda spindi sviezumu.Kremus su tomis rugstymis (Alpha-hydroxy ir beta-hydroxy) pries naudojima isbandyti ant vidines rankos odos ir jei nera jokiu alerginiu pozymiu, galima ramiai naudoti kasdien.

4. Augalai, kaip avokado, morkos, zalioji arbata, ginko, juros darzoves ir pan. taip pat stiprina oda, bei gydo uzdegiminius susirgimus.Kremus su siais augalais galima ne tik kaip krema naudoti, bet ir kaip kauke retkarciais.


iLOVE - Partnersuche, Kontaktanzeigen, Singles



2 Kommentare:

ReiRei hat gesagt…

Esu girdėjusi, kad ir prp procedūros odą regeneruoja.

Unknown hat gesagt…

As claimed by Stanford Medical, It is in fact the ONLY reason this country's women get to live 10 years more and weigh on average 42 pounds lighter than us.

(And actually, it has totally NOTHING to do with genetics or some secret exercise and really, EVERYTHING to about "how" they are eating.)

BTW, What I said is "HOW", not "WHAT"...

Click this link to uncover if this little questionnaire can help you find out your real weight loss possibilities