Samstag, 4. Oktober 2008

GROZIO VIRTUVE

Kartais visai nereikia brangios kosmetikos, kad pasilepintume save ir atgaivintume savo pasleptus grozius. Pasidairykime po virtuve, atidarykime saldytuva ir pamatysite, kad paprasciausius produktus, kuriuos anksciau tik valgydavome galime paversti brangiausia kosmetika.

vaisines rugstys
Nesvarbu as jus rasite namie pomidora, obuoli, braske ar apelsina-visi sie skanestai puikiausiai tinka veido odai atsviezinti. Supjaustykite bet kuri siu vaisiu i smulkius gabalelius ir itrinkite i veido oda darydamos pirstu galiukais mazus ratukus. Paliekame ramybeje apie 30 minuciu ir nuplauname su siltu vandeniu. Pamatysite, kad jusu oda praskaidrejo ir suminkstejo. Sia procedura kartojant kasdien dvi savaites, galima pagerinti visa odos struktura.

cukraus peelingas
Saltis ir apsildymo oras viskas kenkia odai, ji pasidaro siurksti ir trukineja, ypac ranku oda. Sudrekinkime siek tiek cukraus ir gerai issitrinkime juo rankas, po to gerai nuplaukime ir istepkime kremu.

grietinele
Grietinele yra puikus valiklis. Jos naturalus emulgatoriai be problemu nuvalo bet koki makijaza ir nesvara. Taigi sumaisykite grietinele su sauksteliu citrinos sulciu, pamirkykite joje vatos gabaleli ir nuvalykite juo veida. Galiausiai nusiprausti siltu vandeniu.

medus
Jis pavercia sutrukinejusia kieta oda i minksta ir sveika. Tam reikalui 1 sauksta medaus istirpiname 100 ml destiliuotam vandenyje ir imerkiame i ji pavyzdziui savo pavargusias kojas, kuriu kulnai daznai sukieteja. Dabar galite be jokio vargu nukrapstyti sukietejusia oda nuo batu pritrintu pirstu ar kulnu.

agurkai
Agurkai yra vien valgymui per daug geri. Sumalkime jo gabaleli su mikseriu ir nusunkime sultis. Jomis dabar galime pasitepti veida ir rankas, pries tai jas gerai nuvalius ir nuplovus ir is karto pajusite agurku pranasuma.

pieno milteliai
Nerasite geresnio peelingo, kaip pieno miltelius. Istrinkite jais veido oda ir po to nuplaukite vandeniu. Dovana jums bus svelnute ir svarute oda. Tinkama normaliai ir riebiai odai.

actas
Kaip tik to ir truko galbut jusu plaukams, kurie yra prarade savo blizgesi. Ipilkite acto i asoti vandens ir perskalaukite plaukus po normalaus plovimo. Galbut keleta minuciu atsiduosite actu, bet kvapas greitai dings, taciau blizgesys liks.

Keine Kommentare: